"Oslobodite se svraba i bola, zaustavite krvarenje,
ispadanje hemoroida i otklonite otok"

O nama

Preduzeće EKO MELEM se bavi proizvodnjom 100% prirodnih preparata, koji ne mogu da štete a veoma pomažu kod rešavanja raznih zdravstvenih problema.

durmitor

Idejni tvorac i vlasnik je Brđan Kovačević, zaljubljenik u lekovito bilje i alternativnu medicinu. Tradicija njegove familije, veliko iskustvo i korišćenje najsavremenije tehnologije stvorilo je preparate koji zaista pomažu ljudima da reše tegobe koje ih godinama muče. Veliku podršku su nam dali ljudi kojima smo pomogli i to svojim sugestijama i novim idejama. Tako su nastali novi proizvodi isprobani na stotinama lakših i težih slučajeva dok se nije došlo do melema koji pomaže svima.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nam pomogli da naši proizvodi budu zaista delotvorni i sigurno bez premca na našem tržištu koje ima dugu tradiciju i znanje. Nema sela u Srbiji koje nema svog narodnog lekara. Kombinacijom tradicije, znanja, nove tehnologije i vere u moć lekovitog bilja stvoreni su proizvodi kojim smo ponosni kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Tim putem nastavljamo dalje.

Prirodni Ekomelem proizvodi

Poručite
Ekomelem proizvod

Proizvod:
Ime i prezime:
Vaš email:
Adresa:
Telefon:
Grad:
Poštanski broj:
Država:

Cena proizvoda je 1,000 dinara sa uključenom dostavom kućnu adresu brzom poštom.